Hirdetés

Bajban az IsoHunt torrentkereső oldal!

|

Egy bírósági döntés alapján a népszerű oldalról el kell távolítani az összes olyan fájlt, melyek jogvédett tartalmakra mutatnak.

Hirdetés

A mai nap a bolondozásról szól, ám sajnos rossz hír is jut mára, főleg a torrentező felhasználók szomorkodhatnak, ha elolvassák testvérlapunk, a PC World által leközölt hírt. Úgy tűnik, hogy a Mininova után újabb népszerű torrentkereső szűnhet meg, egy bírósági döntés értelmében ugyanis az oldal tulajdonosának meg kell szüntetnie a jogvédett tartalmakhoz történő hozzáférést, illetve törölni kell az összes olyan fájlt, amit az illeaglitás szele leng körül.

Gary Fung, az oldal alapítója és tulajdonosa természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az oldal megszüntetését, illetve fő funkciójának likvidálását. Aki kíváncsi arra, milyen módon teszi ezt, olvassa el a PC World Online hasábjain megjelent hírt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)