Hirdetés

Bajban van SpiderMan??

|

Bizonyára többen láttátok az elvileg jövőre bemutatásra kerülő SpiderMan mozifilm hivatalos Trailer-ét. Ha mégsem: a pókember úgy állítja meg a helikopterrel menekülő bankrablókat, hogy hálót sző a World Trade Center ikertornyai közé. Ez megfogja az elkövetőket...ám van egy kis gond a film további sorsával. Mivel a minap történt terrorista támadások miatt megsemmisült ez az építmény, nem lehet tudni, hogy a film milyen változásokon fog keresztül menni. Még a hivatalos honlapját is leállították, amíg tanácskoznak. Egyes, meg nem erősített hírforrások szerint, azon folynak a tárgyalások, hogy miképpen lehetne kiszedni az összes jelenetet, melyben szerepel az építmény... A Trailer linkjei a legnagyobb oldalakról is eltűntek, így elég nehéz megtalálni annak, aki meg akarja szemlélni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)