Hirdetés

Balaton Sound - Az utolsó nap

|

Vasárnap véget ért a Balaton Sound, mi pedig adósotok maradtunk az utolsó összefoglaló videóval.

Hirdetés

Első nap bemutattuk az értelmetlen kérdések segítségével történő csajozást, második nap már bedurvult a stáb, és a totális letámadást választotta, harmadik nap pedig visszavettek a tempóból, hogy megmutassák, milyen a menekülő ember technika. Vasárnap pedig...

Duncan átadta a stafétát, és AXE napszemüveget nyerhetett tőle az a bevállalós jelentkező, akinek sikerül randira hívnia egy véletlenszerűen kiválasztott szép hölgyet a Balaton Soundon. A videóban lesz még klasszikus FPS-eket idéző snitt, gyönyörű AXE angyalok és jókedvű fiatalok, valamint a végén egy kis bakiparádé:

Az AXE angyalok a rettentő hőség ellenére végig hősiesen helytálltak, és nem csak lefürdették a férfiakat, hanem ajándékokat is osztottak nekik, valamint végig közreműködtek videóink felvételében is. Fergeteges volt az idei buli, tartsatok velünk jövőre is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)