Hirdetés

Baldur's Gate III - két közönségkedvenc szereplő, Minsc és hörcsöge, Boo is visszatérhetnek

|

Legalábbis erre utalt a Larian Studios fejese.

Hirdetés

Az első két Baldur's Gate játék rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni az arcán méretes lila tetoválást viselő kószát, Minscet, illetve végtelenül cuki kis hörcsögét (bocsánat, miniatűr óriás űrhörcsögét), akit Boonak hívnak. Mivel a Baldur's Gate III nagyjából száz évvel a második rész után játszódik majd, elvileg erősen leredukálódott a potenciális visszatérők száma (persze tündék vagy törpök esetében nem jelent ennyi idő sem gondot), a korábban megkedvelt emberi szereplők már rég halottak. Vannak azonban kivételek. 

Hirdetés

Swen Vincke, a harmadik részt fejlesztő Larian Studios vezetője a VG247-nek beszélt arról, hogy a Baldur's Gate III kissé sötétebb, komorabb lesz, mint a korábbi epizódok, de azért mókás kikacsintásokra is lehet majd számítani, elvégre szerinte a komoly témák akkor ütnek igazán nagyot, ha megcsillan mellettük a humor. Cseppet sem lehet véletlen, hogy Vincke így folytatta mondandóját a DnD ötödik kiadása kapcsán, amely szabályrendszerét a játék is alkalmazni fogja: 

"Ha megnézed a Fifth Editiont, akkor láthatod, hogy olyan karakterek, mint Boo és Minsc még mindig életben vannak. Bhaal és talán egy pár hasonló fickó is jelen van még. Mi fog történni velük? Rá fogsz majd jönni, ha játszol a Baldur's Gate III-mal."

Minsc és Boo egyébként a Legends of Baldur's Gate képregények lapjain tértek vissza az élők közé pár éve, itt egy Delina nevű holdtünde varázslónő célt tévesztett varázslata találta el a kósza és hörcsöge szobrait, amelyek ennek következtében életre keltek. Nemrég a Neverwinter MMO-ban is felbukkant a dinamikus duó. 

Ha lehet, akkor bizony mi most egy picivel még jobban várjuk a Baldur's Gate III megjelenését, amiről eddig annyit árultak el a fejlesztők, hogy "kész lesz, amikor kész lesz". Titeket is felcsigázott Minsc és Boo visszatérésének lehetősége? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)