Hirdetés

Azt pletykálják, hogy készül a Baldur's Gate 3

|

Brian Fargo már tudja, melyik stúdió dolgozik a legendás sorozat harmadik részén.

Hirdetés

Az idei év elején érkezett már egy Baldur's Gate játék, bár igaz, hogy mindössze a Siege of Dragonspear mobilos portja, amit még a Beamdog készített 2016-ban. Ha minden igaz, a jogok már nem náluk vannak,  ugyanis állítólag a Divinity: Original Sin mögött álló Larian Studios megvásárolta őket.

Hirdetés

Hogy az üzletet pontosan mikor ütötték nyélbe, azt nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy mik a terveik, mindenesetre az egyik korábbi fejlesztő szerint ez a helyzet. El is indult a találgatás, amit eléggé megkavart Brian Fargo a Twitteren. Fargo ugye az Interplay alapítója, amely az eredeti játékot kiadta, és azt írja, egész véletlenül tudja, kik dolgoznak a Baldur's Gate 3-on.

Lehet, hogy Fargót csak beavatták, de az sem kizárt, hogy a jelenleg a Wasteland 3-on dolgozó InXile hegeszti a játékot. A srácok általában 2 projekten dolgoznak egyszerre, és a Bard's Tale 4 épp nemrég jelent meg, szóval ezt sem tartjuk kizártnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)