Hirdetés

A Világok harcát idézi a Baldur's Gate 3 legújabb előzetese

|

Egy egész város lakosságát be akarják gyűjteni a gonosz illithidek, de a githyanki sárkánylovasoknak is lesz ehhez egy-két szavuk.

Hirdetés

Már a Baldur's Gate 3 első előzetese is eléggé horrorisztikusra sikeredett, a legújabb trailer pedig masszívan ezt a vonalat viszi tovább. A Larian Studios tehetséges fejlesztői nyomatékosítani akarják bennünk, hogy cseppet sem lesz tündéremse az a történet, amit (remélhetőleg minél hamarabb) elmesélnek nekünk. A Baldur's Gate 3 legújabb előzetesében ugyanis azt láthatjuk, ahogy egy illithid, mind flayer, avagy agyszívó egy hatalmas, groteszk léghajót vezet ostromra, a semmiből azonban feltűnnek a githyanki sárkánylovasok.

Hirdetés

Az egész jelenet úgy fest, mintha sokak kedvenc fantasy univerzumát az H. G. Wells-féle Világok harcával keverte volna össze valaki, a végeredmény pedig pontosan annyira jó, ahogy ez hangzik. Külön érdemes figyelmet szentelni azoknak az undorító kis kukacoknak, akik a videóban bemásznak a szerencsétlen foglyok testébe (persze, hogy a szemükön át, legyen még félelmetesebb az egész), ugyanis maga a főhős is egy ilyen parazita boldogtalan gazdája lesz a játékban. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Baldur's Gate 3 egészen pontosan mikor jelenik majd meg PC-re és Google Stadiára (illetve meg lennénk lepve, ha később nem érkezne konzolokra is), de ha minden jól megy, akkor az Early Access már idén elindulhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)