Hirdetés

Kiderült, mikor láthatjuk majd mozgás közben a Baldur's Gate 3-at

|

Napokon belül újra megpillanthatjuk Faerun tájait.

Hirdetés

Nemrég felmerült, hogy akár még idén megjelenhet a Baldur's Gate 3, hamarosan pedig könnyen lehet, hogy közelebb kerülünk az igazsághoz, mivel a PAX Eastern külön bemutatót kap a játék. Végre valahára gameplay anyagokat is mutatnak nekünk a Baldur's Gate 3 kapcsán. 

Hirdetés

Hazai idő szerint egészen pontosan február 27-én, 21:30-kor kezdődik el a bemutató, amelyben Swen Vincke kreatív rendező a PAX East színpadán fogja kipróbálni a játékot. Az egész eseményt élőben közvetítik majd a YouTube-on, szóval senki sem fog lemaradni róla, és természetesen mi is egyből érkezünk majd a friss infókkal. A nagy leleplezést az alábbi videóval vezette fel a Larian Studios. Egyértelmű, hogy ez lesz a csapat eddigi legnagyobb projektje, nem véletlen, hogy a rajta dolgozó fejlesztők számát immár 350-re emelték. Több mint 100 óra játékidőt és a világ legjobb RPG-jét ígérik nekünk, a Baldur's Gate név pedig nem is érdemel ennél kevesebbet. 

Érdemes egyébként 0:41-nél figyelni, milyen címer díszeleg a zenekari próba alatt a karzaton. Köszönjük Révész Richárd Szabolcs olvasónknak, aki kiszúrta ezt. 

A Baldur's Gate 3 PC-re, illetve Google Stadiára készül, pontos megjelenési dátumát egyelőre még nem ismerjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)