Hirdetés

Nézd vissza itt a Baldur's Gate 3 több mint egyórás gameplay bemutatóját

|

Nincs akkor sem gond, ha esetleg lemaradtál az élőben közvetített eseményről, ahol mozgás közben láthattuk a Larian Studios játékát. Most mindent bepótolhatsz.

Hirdetés

Chava előzetesben részletesen írtBaldur's Gate 3-ról, amit Nürnbergben mutatott meg neki a Larian Studios csapata. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire irigykedem rá én is, hiszen Magyarországról egyedül ő jutott el erre a sajtóeseményre. Nemrég azonban mindannyian belekukkanthattunk a legendás Baldur's Gate-ek folytatásába.

Hirdetés

Ma éjjel ugyanis egy livestreamben részletesen bemutatták a Baldur's Gate 3 játékmenetét, amit természetesen bármikor újra meg lehet nézni (nem hiába, ilyen varázslatos hely ez a világszőttes), szóval ha ráböktök az alábbi nagy Play gombra, akkor ti is belevethetitek magatokat a következő Baldur's Gate sűrűjébe. Van itt minden, mint a búcsúban: karaktergenerálás, harc (ami immár körökre osztott) és persze egy halomnyi dialógus - nélkülük nem is lenne méltó a címére a folytatás. 

Nem mellékesen egy igazán horrorisztikus cinematic trailer is érkezett a Baldur's Gate 3-hoz, ezt ide kattintva tudjátok megnézni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)