Hirdetés

Baldur's Gate 3 - több mint 100 órányi tartalomra számíthatunk

|

Bőven akad majd tennivaló a legendás RPG világában, de ebben azért titkon reménykedtünk a széria rajongóiként.

Hirdetés

A Larian Studios néhány nappal ezelőtt jelentette be a stúdió legújabb játékát, a Baldur's Gate 3-at, amelyről több részletet a PC Gaming Show-n hallhatunk majd. Egy IGN-nek adott interjúban a fejlesztőcsapat vezérigazgatója, Swen Vincke viszont azt már elmondta, hogy a terveik szerint több mint 100 órányi tartalommal töltik fel a játék világát, ahogy szerintük az egy klasszikus RPG-hez illik.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 fő történetszála várhatóan nagyjából 50-70 órát fog felölelni, de emellett természetesen számos oldalágon kalandozva vethetjük majd bele magunkat a különböző kihívásokba, így  a 100+ órás játékidő is kényelmesen megugorható.

A Baldur's Gate 3-ról további információt a június 10-én, hétfőn este 7-től megrendezésre kerülő PC Gaming Show előadáson fogunk többet megtudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)