Hirdetés

Kiszivárgott pár igencsak beszédes Baldur's Gate 3 screenshot

|

A harcrendszerről és a dialógusokról árulnak el elég sokat a képek, amelyek a Reseterán bukkantak fel.

Hirdetés

Ma éjjel élőben nézhetünk bele a Baldur's Gate 3 játékmenetébe, hazai idő szerint 21:30-kor kezdődik el a bemutató, ahol friss gameplay anyagokkal örvendeztetnek meg bennünket a Larian Studios fejlesztői. Minden bizonnyal előzetesekre és egy halom egyéb promóciós anyagra is számíthatunk az éjszaka folyamán, hála azonban a szivárogtatásoknak, pár screenshotot már most is meg tudunk nézni. 

Hirdetés

Ráadásul nem is akármilyen képekről van szó, ugyanis a Reseterára kikerült screenshotokon két dolog világosan létszik: egyrészt körökre osztott harcrendszerre számíthatunk, tehát a fejlesztőcsapat megmaradt a Divinity: Original Sin vonalán, másrészt pedig közeli kameranézetet használó, filmszerű és meglehetősen látványos párbeszédek fogják kísérni a történetet, amik tényleg a 2020-as sztenderdekhez emelik fel a klasszikus két rész dialógusait. 

Az alábbi galériában megtaláljátok a szóban forgó képeket, a konkrétumokért pedig érdemes lesz éjjel visszanézni a GSO-ra, ugyanis azonnal beszámolunk majd a PAX East színpadán történtekről. 

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor jelenhet meg a PC-re és Google Stadiára érkező Baldur's Gate 3, de a Hasbro szerint még 2020-ban elindul az Early Access verzió

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)