Hirdetés

A Hasbro szerint már idén kipróbálhatjuk Baldur's Gate 3-at

|

Ha minden jól megy, akkor már 2020-ban megérkezik a Larian Studios játékának Steam Early Access verziója.

Hirdetés

New York Toy Fair során nem csak klasszikus játékokról esik szó, hanem bizony elejtenek pár érdekes infót a videojátékokról is. A Hasbro most épp a jelenleg is teljes erőbedobással készülő Baldur's Gate 3-ról árult el pár fontos infót. 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy még 2020 folyamán legalább Steam Early Access formájában meg fog érkezni a Larian Studios ambiciózus szerepjátéka, vagyis a Baldur's Gate 3. A Dark Alliance esetében is ugyanez a terv, a Hasbro már ebben az évben piacra akarja dobni a fura előzetessel bemutatott kooperatív játékot. Nem kell már sokat várnunk arra, hogy mozgás közben is láthassuk a Baldur's Gate 3-at, ugyanis február 27-én a PAX East 2020-on élőben fogják bemutatni a játékmenetet

A Hasbro és a Wizards of the Coast egyébként még öt további  videojátékon dolgoznak különböző partnerekkel együttműködve, ezek közül pedig minimum egyet meg is akarnak jelenteni a következő pár évben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)