Hirdetés

Ősszel érkeznek a Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, és Neverwinter Nights játékok konzolos verziói

|

A pontos megjelenési dátumok mellé egy új trailert is kaptunk.

Hirdetés

Még februárban érkezett a hír, hogy a PC-s játékosok után a konzoltulajdonosok és meg fogják kapni az ezredforduló legendás DnD játékait, vagyis PS4-re, Xbox One-ra és Switchre is ellátogat a Baldur's Gate (beleértve a Baldur's Gate: Siege of Dragonspear kiegészítő), a Baldur's Gate II, az Icewind Dale, a Planescape: Torment és a Neverwinter Nights. Mindegyik játék esetében a Beamdog-féle felújított verziókról van szó. Most végre a pontos megjelenési dátumokra is fény derült. 

Hirdetés

Nagyrészt egybecsomagolva fogjuk megkapni a játékokat, vagyis jön majd szeptember 27-én egy The Baldur's Gate: Enhanced Edition Pack, ami az első és második részt, valamint az összes DLC és az új Siege of Dragonspear kiegészítőt is tartalmazza. Ugyancsak ezen a napon jelenik meg a Planescape: Torment: Enhanced Edition / Icewind Dale Enhanced Edition egybecsomagolt kiadása. A Neverwinter Nights: Enhanced Editionre pedig december 6-ig kell várnunk, szóval ezt a játékot majd a Mikulás fogja hozni. 

A Nintendo Switch-es verziók esetében már a dobozképeket is meg tudjuk nektek mutatni:

Ti melyik pakkra fogtok majd azonnal lecsapni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)