Hirdetés

Baldur's Gate II: Enhanced Edition - így fest 4k-ban

|

Az Overhaul Games által feljavított Baldur's Gate II sem úszta meg a 4K-sítást, most megnézhetitek, hogy fest az Enhanced Edition magasabb felbontáson.

Hirdetés

Szerencsére elég jól sikerült a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, az Overhaul Games igyekezett megőrizni azokat a játékelemeket, amelyek annak idején nagyszerűvé tették a BioWare által készített eredeti változatot. Bár a grafikai változtatásokkal azért nem voltunk maradéktalanul elégedettek, a kellően magas felbontás és néhány ráncfelvarrás miatt szemet hunytunk a hiányosságok felett. Most viszont láthatjuk, mit tud 4k-ban felmutatni, így pedig már mégsem annyira szép és jó az összhatás.

Mi is tudjuk, hogy az akkori időkben a BioWare a ma már múzeumi darabnak számító Infinity Engine-t használta a Baldur's Gate II-höz, ami meglehetősen sokat tud hisztizni a mai operációs rendszereken. A 2D-s grafika nem éppen szemkápráztató a mostani játékok mellett, de az Enhanced Edition azért kárpótol bennünket a 1080p-re skálázott kinézetével. Feljebb lépve a felbontások létráján azonban inkább a bájosan pixeles kifejezés lesz a nyerő, ezt pedig kiválóan érzékelteti néhány 4k-s kép a programról. 

Mi azért bármikor szívesen játszunk ezzel a klasszikussal akármilyen felbontásban, bár én a most megjelent Pillars of Eternity-t is szívesen telepíteném már felfelé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)