Hirdetés

Baldur's Gate 2: Enhanced Edition - holnap már a Steamen

|

A Baldur's Gate sorozat második részének felújított változatát már tölthetik az előrendelők, de csak jövő héttől kezdhetnek bele a kalandba.

Hirdetés

A Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition november 15-én jelenik meg, ami azt jelenti, hogy már csak egy napja van a rajongóknak az előrendelésre, és az elő-töltésre. A játék ára 22,99 euró, ennyiért megkapjuk a nagy klasszikus polírozott változatát a plusz tartalommal együtt.

Az Enhanced Edition tartalmazza a Baldur’s Gate II minden kiegészítőjét és extra csapattagokat, hogy új társak kísérhessenek a járt úton. Némi modernizáláson is átesett: már támogatja a 16:9-es felbontást, és a legfrissebb operációs rendszereken is mindenféle buherálás nélkül elindul. Az egyetlen kérdésünk, hogy vajon Android és iOS verzió lesz-e. Még mindig nincs válasz.

Sebaj, addig is itt a Steames verzió, amivel bárki boldogan felelevenítheti a régi idők kalandjait. Már csak egy Baldur’s Gate 3 kellene és teljes lenne a boldogság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)