Hirdetés

Hivatalos: készül a Baldur's Gate 3, itt az első előzetes

|

A Larian Studios eddigi legnagyobb projektje lesz, melyhez megháromszorozták a csapat méretét.

Hirdetés

Az elmúlt napokban már elkezdte felvezetni a bejelentést a csapat, de nem volt egyértelmű, hogy Divinity: Original Sin 3 vagy Baldur's Gate 3 lesz-e végül, amit lelepleznek. A Google Stadia előadás megválaszolta a kérdést.

Hirdetés

PC-re (Steamen és GOG-on), valamint Google Stadiára fog megjelenni, de még nem tudjuk, mikor. A srácok a Wizards of the Coasttal szoros együttműködésben dolgoznak, jelenlegi D&D-s mechanikákat és varázslatokat fognak használni. A Baldur's Gate III állítólag a szerepjátékos műfaj határait feszegeti, páratlan szabadságot kínál a játékosoknak, nagy súlyú döntéseket hozhatunk majd meg, illetve emlékezetes harcra és egyedi társakra számíthatunk. Egyaránt játszhatjuk egyedül és kooperatívan barátainkkal.

Az első képeket alább láthatjátok.

Tizes skálán mennyire jöttetek izgalomba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)