Hirdetés

Baldur's Gate 3 - vicces videóból derül ki, hogyan került a legendás széria a Larianhoz

|

A Divinity sorozat fejlesztői elképesztően lelkesnek tűnnek, amiért új kalanddal lephetik meg a D&D-rajongókat.

Hirdetés

Tegnap derült ki, hogy nem egy újabb Divinity-játékon dolgoznak a Larian Studios szorgos munkatársai, hanem a legendás Baldur's Gate harmadik epizódját fogják elhozni a játékosoknak. Ráadásul most még a kulisszák mögé is bekukkanthatunk egy kicsit.

Hirdetés

A Larian közzétett egy videót, ami nagyjából arról szól, hogyan sikerült a csapat fejének, Swen Vincke-nek megegyeznie a Wizards of the Coasttal a Baldur's Gate 3-ról. A srácok természetesen most is igyekeztek humoros formában bemutatni a folyamatot, így például Vincke is páncélban feszít a videó nagy részében, és a tegnap kiadott trailerben látható ceremorphosis folyamata is gyakran szóba kerül. Persze azért komoly dolgokról is szó esik, szóval ha már alig várjátok az újabb információmorzsákat a játékról, mindenképp csekkoljátok a videót.

Ti játszottatok a korábbi Baldur's Gate-ekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)