Hirdetés

Még idén megjelenhet a Baldur's Gate 3

|

A Google árulkodik, a Larian pedig nem tagadja.

Hirdetés

Napokon belül egy rakás infó szakad majd a nyakunkba a Larian Studiosnál készülő Baldur's Gate 3 kapcsán: február 27-én várhatóan sokkal többet tudunk majd a korábban csak egy teaserrel beharangozott játékról. Ha tényleg idén akarják kiadni, nem baj, ha sokat mesélnek még róla - volt már, hogy nagyon vártuk egy közkedvelt széria visszatérését, aztán nagyot kellett csalódnunk. A Larian korábbi munkáit elnézve ugyanakkor úgy gondoljuk, nincs okunk félni.

Hirdetés

A Google bejelentette, hogy öt játékkal bővül a következő néhány hónapban a szolgáltatás, melyek közül kettőt már ismerünk más platformokról (Serious Sam Collection, ami önmagában hármat tartalmaz, de ez részletkérdés, illetve a Panzer Dragoon a másik), három pedig exkluzívan itt debütál (Lost Worlds: Beyond the Page, Stacks on Stacks (on Stacks) és Spitlings). Hozzátették, hogy az idei megjelenések között szerepel még a Doom Eternal, a Get Packed, az Orcs Must Die! 3 és a Baldur's Gate 3.

PCGamesN megerősítést kért a Lariantól, és azt a választ kapta, hogy egyelőre nem jelentettek be megjelenési időszakot, valamint csak véletlenül kerültek be a felsorolásba. Ezzel nem cáfolták az idei megjelenést, csak azt, hogy nem lett volna szabad említenie a Google-nek a játékot ebben a kontextusban. Persze most még bármi lehet, tervezhetnek 2020-as indulással és halaszthatják később, de ha az első pillanattól játszani akartok a Baldur's Gate 3-mal, kezdjetek el félretenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)