Hirdetés

Egy ideig még biztosan elkerüli a Switchet a Baldur's Gate 3

|

A Larian Studiosnál most más élvez prioritást, de nem vetették el teljes mértékben a konzolos verziók ötletét.

Hirdetés

Az már önmagában is remek hír a szerepjáték-rajongók számára, hogy készül a Baldur's Gate 3, de még tovább fokozhatja az örömüket, hogy a műfaj nagy szakértője, a belga Larian Studios ügyködik a folytatáson. Jelenlegi ismereteink szerint PC mellett csak Google Stadiára fog megjelenni a játék, de benne van a pakliban, hogy később még több platformra ellátogat.

Hirdetés

A széria rajongóit valószínűleg most nem az foglalkoztatja a legjobban, hogy meg fog-e jelenni Nintendo Switch-re a Baldur's Gate 3, de azért a Kotaku úgy döntött, megérdeklődi a fejlesztőktől, hogy van-e erre bármi esély. David Walgrave, a játék producere el is mondta, hogy még nincs, mivel jelenleg a PC-s verzióra koncentrálnak, és csak akkor kezdenek el más platformokon gondolkodni, ha ezzel már végeztek.

Egyébként nem is lenne akkora meglepetés, ha valamikor a jövőben Switchen is játszható lenne a Baldur's Gate 3, hiszen a Larian egyik korábbi címe, a Divinity: Original Sin 2 is gond nélkül fut a hibrid konzolon. Sőt, valahogy még a The Witcher 3: Wild Huntot is sikerült átvarázsolni a Nintendo platformjára, szóval tényleg nem lehetetlen a dolog.

Ti örülnétek, ha kapna konzolos verziókat a Baldur's Gate 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)