Hirdetés

Baldur's Gate 3, Starfield és Gothic II - ezzel játszunk szilveszterkor

|

Játékkal búcsúztatjuk az óévet, és ugyanígy üdvözöljük az újat.

Hirdetés

Míg a legtöbb helyen tűzijáték durrog és pezsgősüvegek pukkannak, nálunk sercegő tűzlabdák és sistergő villámok borítják fénybe az éjszakát. Elővettük aktuális favoritjainkat, vagy épp valamely régi klasszikust, hogy az óév utolsó és az újév első napján is kedvenc időtöltésünknek hódoljunk. BÚÉK mindenkinek!

Hirdetés

HP - Teljes erővel rohanta le az életemet a Baldur's Gate, és bevallom, egészen nehéz kihívásokkal fűszerezi az amúgy nagyon magával ragadó hangulatot. Nem vagyok hardcore szerepjátékos, még a The Witchert is a könnyebbik végén fogtam meg, szóval most azért akad pár anyázó szó, buta pislogás, értetlen fejvakarás, de ez legyen az én bajom, a játék egyszerűen parádé.

Paca - Félek elkezdeni a Baldur's Gate 3-at, mert nem akarom, hogy átvegye az uralmat az életem felett, úgyhogy lement a Jusant, lement a Cocoon, befejezem a Controlt, és jöhet az Alan Wake II éjszaka meg társasozás barátokkal, van mit játszani.

Hirdetés

Hunter - Amíg betegen fetrengtem az ágyban, addig újra elővettem a Genshin Impactet, és ezúttal teljesen berántott. Nagyon élvezem a felfedezgetést, és a karaktereim finomhangolását, szóval el is leszek ezzel az év végéig. Az ünnepek között betakarózni a székemben, Yuru Campet nézni és a Genshin világát kibontani a tökéletes lezárása lesz 2023-nak. 

kristfvarg - Hátra van még pár versenynap a Need for Speed Unboundból, amit minden frusztráló tulajdonsága ellenére is úgy darálok, mintha nem lenne holnap. Remélem még a szilveszteri buli előtt sikerül mindenkit lenyomnom, és akkor januárra már tényleg nem marad más, csak az elmaradások pótlása.

Zs - Az idén nem tervezek társasági eseményeket, és mivel a környékbeli tűzijátékozás/petárdázás miatt a gyerekkel együtt én sem tudok majd aludni, úgy döntöttem, hogy a 2006-os szilveszter szellemét megidézve ismét át fogom játszani az éjszakát. Hogy mivel, az baromi jó kérdés. Jelenleg az 1200 forintért behúzott Need for Speed Heatet tolom, de 10 órányi versenyzés után nem érzem méltónak erre a megtiszteltetésre. Ki tudja, talán végső elkeseredésemben előkaparom a Gothic II-t, hogy teljes legyen a nosztalgia.

Szada - Filmmaratont tervezek a feleségemmel, mert van mit pótolni az idei év felhozatalából, de valószínűleg vissza-visszatérek majd a Starfieldhez is, mert most lettem teljes körű Ranger, kaptam egy pöpec űrhajót, amivel új lehetőségek nyíltak meg előttem. 

Chava - Direkt az év végre hagytam a legfinomabb falatot, és mivel szűk családi körben tervezünk búcsút inteni 2023-nak, amikor már mindenki kidőlt, rávetem magam a Baldur's Gate 3-ra.

Ti mivel játszotok szilveszterkor?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)