Hirdetés

Közel a Baldur's Gate 3 leleplezése

|

Rövid teaserrel és egy dátummal ébreszt vérmes reményeket a Baldur's Gate rajongóiban a Larian.

Hirdetés

A gyengén rajtoló, de javulásra törekvő Google Stadia promóciójának legizgalmasabb pillanatát az okozta, amikor a közönség először szembesült a Baldur's Gate III létezésével. A legendás szerepjáték harmadik részét végül nem a BioWare hozza el nekünk, és nem is a Black Isle Studios hamvaiból született Obisidian, vagy a vele egy tőről fakadó inXile, hanem az a Larian, amelyik a Kickstarternek és a Divinity: Original Sin váratlan sikerének köszönhetően épp másodvirágzását éli.

Hirdetés

Magáról a D&D asztali szerepjáték ötödik kiadásának módosított változatát használó RPG-ről eddig vajmi kevés konkrétum szivárgott ki, ám a jelek szerint másfél hónapon belül már nem kell többé a sötétben tapogatóznunk, mert február 27-ére (ez egy csütörtöki nap) bejelentéssel készül a stúdió. Gyaníthatóan többről van szó, mint hogy hivatalosan is megerősítenék Minsc és Boo visszatértét, vagy hogy bemutatnák, hogyan lehet menő illithid cosplayt készíteni házilag. Mi abban bízunk, hogy végre láthatjuk, hogy is néz ki mozgásban a Baldur's Gate III.

A Twitteren közzétett nyúlfarknyi teaser addig is bepillantást enged egy-egy villanás erejéig a fejlesztés folyamatába. Zene- és hangrögzítés, motion capture, sőt még face capture is látható, ami arra enged következtetni, hogy vagy telepakolják átvezetőkkel, vagy közelebbről láthatjuk majd a szereplőket a párbeszédek során, mint azt a klasszikus részektől megszoktuk.

Ti várjátok már a Baldur's Gate III-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)