Hirdetés

Baldur's Gate 3, World of Warcraft és Hogwarts Legacy - ezzel játszunk a hétvégén

|

Csodálatos fantasy univerzumokat keresünk fel és világra szóló hőstetteket viszünk véghez a következő napokban.

Hirdetés

Tekintve, hogy cirka nyolcmilliárd ember él a földön, biztosan akad legalább egyvalaki, aki élvezetét leli a tél és az ősz közötti átmenetet képező nyirkos szürkeségben. Mi azonban nem vagyunk ilyenek, ezért bekuckózunk, hogy kedvenc időtöltéseink egyikének hódolhassunk. Nem, most nem a hímezésről vagy a kötögetésről lesz szó, hanem a videojátékokról.

HP - Amilyen visszataszító technikai állapotban jelent meg az EA Sports WRC, annyira rá tudtam kattanni a hangulatára, és már kicsit kevesebb a screen tearing is mostanában. Nem vagyok ügyes autós játékokban, de szimulátor vonásai ellenére számomra is könnyedén fogyasztható a játék, és a profik is sokat remélnek tőle, szóval bízom benne, hogy sikerül összekalapálni ebből valami késznek mondható alkotást, mert minden megvan benne amúgy a sikerhez.

Paca - Végre belevágtam az Assassin's Creed Mirage-ba, amiben a karakteranimációk más, idei játékok után borzasztóan elmaradottnak hatnak, de a hangulat azért rendben van. Ezzel töltöm majd minden szabadidőmet, próbálom befejezni, még mielőtt befutna az Avatar.

Csirke - Nincs megállás, pörög tovább a gyerekekkel a Detective Pikachu Returns, amit nagyon imádnak.

Hirdetés

Szada - Minden bizonnyal a Last Train Home című háborús stratégiát fogom pörgetni, hogy beszámolhassak róla, hogyan sikerült, aztán amikor valami könnyedebbre vágyom, átváltok a Lake kiegészítőjére, a Season Greetingsre relaxálásképpen. Már az alapjátékban is imádtam, hogy chilles hangulatban, egy tó környékén kellett leveleket kiszállítanom és embereket megismernem, és ez is azt ígéri.

Zs - Habár a Star Wars Squadrons kampánya csupán 9 rövid órácskát vesz igénybe, nekem még ezt sem sikerült abszolválnom az elmúlt két hétben, így ismét ezzel a játékkal csekkolok be a hétvégére. 

kristfvarg - Az utóbbi időben sikerült elég szépen rácsavarodnom a Marvel Snapre, ami kapóra is jött, hiszen még idő szűkében is belefér egy-két parti, plusz utazás közben is le tudom kötni vele magam. Hátra van még pár rész Az Usher-ház bukásából is, úgyhogy ezek segítségével próbálok meg relaxálni a hétvége folyamán.

Hunter - Elindult a World of Warcraft - Season of Discovery. Nem látok semmit, nem hallok semmit, nem érzek semmit, ami Azerothon kívül létezik. Megyek felfedezni, szinteződni, guildet szervezni és lazulni. Ha a hétvége után nem lesz legalább egy 25-ös karakterem, akkor elbújok az ágy alá.

Tonight - Még mindig bőven van hátra a Baldur's Gate 3-ból (valószínűleg az ünnepek alatt sem fogok unatkozni), viszont az őszi leárazás során beszereztem a Warhammer 40k: Darktide-ot is, így valószínűleg eretnekeket fogok kaszabolni, amikor éppen nem Faerunt próbálom megmenteni a gonosz polipemberektől.

Kaci - Nem is emlékszem, mikor voltam utoljára otthon a nagyszülőknél. A hétvége nagy részét ezúttal az utazás teszi ki, ami remek alkalom lesz arra, hogy iOS-re frissen áttérített felhasználóként szétnézzek az Apple Arcade kínálatában. Lehet olvasni kellett volna Paca legjobb mobiljátékos gyűjtéseit?

Chavalier - Úgy tartják, hogy a változatosság gyönyörködtet, ám még mindig a Hogwarts Legacy igézete alatt állok, az utóbbi hetekben a Roxfort vált a második othonommá. Látom persze a hibáit és a hiányosságait (úgy játszanék egy kviddicsmeccset), de valószínűleg akkor is élvezném, ha csak feleennyi szerethető tulajdonsága lenne.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)