Hirdetés

Baldur's Gate - készül a következő rész

|

A Beamdog az első két Baldur's Gate játék felújítása után egy vadonatúj epizódon dolgozik, ami ugyan nem a harmadik rész lesz, de kétségtelenül a sorozat következő része.

Hirdetés

Pár napja, a Shadow Realms kapcsán újra szóba került, hogy sokan egy új Baldur's Gate-et látnának szívesen a BioWare-től. Ez félig stimmel.

A Beamdog blogján (ami stílusosan a Beamblog nevet viseli) bejelentette, hogy az először három évvel ezelőtt belengetett Adventure Y valójában a következő Baldur's Gate játék, mely az Infinity Engine-t használja, és kitölti „a Baldur's Gate: Enhanced Edition, valamint a Baldur's Gate II: Enhanced Edition közti lyukat.” Hivatalosan, címmel, megjelenési dátummal, képekkel és további részletekkel együtt csak tavasz végén leplezik le, de annyit még elmondtak, hogy nagyobb, mint amin eddig valaha dolgoztak. Maga a Baldur's Gate 3, ami nyilván a második rész után játszódna, még csak beszélgetés szintjén létezik, a munkát nem kezdték el, és jelenleg további felújításokon sem dolgoznak. Baldur's Gate rajongók, készüljetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)