Hirdetés

Baldur's Gate: Reloaded - a klasszikus játék a Neverwinter Nights 2 motorjával

|

Ha a világ minden ideje a miénk lenne, akkor sem lenne erőnk elkészíteni egy teljes szerepjátékot modként. Szerencsére létezik olyan ember, akinek van, és munkája eredményét mindenkivel megosztotta. Itt a Baldur's Gate 3D-ben.

Hirdetés

Azt hittük, hogy a Baldur's Gate: Enhanced Edition elegendő a nosztalgiázáshoz. Hogy a táblagépekre és számítógépekre megjelent újrakiadás kielégíti igényeinket. Aztán jött a Baldur's Gate: Reloaded.

A Neverwinter Nights 2-höz készült mod különlegessége, hogy tulajdonképpen önmagában egy egész játék: a BGR Team nevű csapat az 1998-as Baldur's Gate-et és annak kiegészítőjét, a Tales of the Sword Coastot készítették el, melynek futtatásához az NN 2 alapjáték mellett szükség van a Mask of the Betrayer és Storm of Zehir kiegészítőkre is. Amennyiben ezek megvannak, semmi nem állhat útjába annak, hogy a Baldur's Gate kalandjait 3D-ben is átélhessük. A Baldur's Gate: Reloaded letöltéséhez kattintsatok ide hamar - ha szeretnétek magatokénak tudni, érdemes sietni; mivel a készítők semmilyen jogot nem birtokolnak, az eredeti tulajdonosok bármikor eltávolíttathatják még annak ellenére is, hogy a modból a BGR Team semmilyen bevételhez nem jut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)