Hirdetés

Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear - ezt tartalmazza a gyűjtői csomag

|

A Baldur's Gate: Enhanced Edition kiegészítője egy szépen megpakolt gyűjtői kiadásban is elérhető lesz, ami sok rajongó szívét facsarhatja meg.

Hirdetés

A Baldur's Gate: Siege of Dragonspear lesz az első kiegészítője a Baldur's Gate Enhanced Edition verziónak. Az új tartalmak a hónap végén érkeznek, addig is nézzük meg, hogy mit tud majd a gyűjtői kiadás.

A Collector's Edition ára jelenleg 130 dollár körül mozog (~36 000 Ft, persze ez nálunk még tovább drágulhat), ezért pedig megkapjuk a játék digitális változatát, a fizikai verziót DVD-n (DRM mentesen) az alapjátékkal együtt, egy Soundtrack lemezt, Sword Coast vászontérképét, Bence Duncan jelentését egy füzetben, gyűjthető érmét, egy Baldur's Gate guide könyvet, egy nyakláncot, és Dragonspear stílusú dobókockákat. Mindezt természetesen díszcsomagolásban.

A Baldur's Gate: Siege of Dragonspear megjelenés március 31-én esedékes PC-re. Nektek hogy tetszik a csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)