Hirdetés

Ball n Roll - Logikai és ügyességi játék iOS-re

|

Ötletes ügyességi, logikai játékra hívták fel a figyelmünket, mi pedig látunk benne potenciált.

Hirdetés

Mindig minden helyzetben vevők vagyunk arra, hogy bemutassuk a tehetséget és ha fantáziát látunk valamiben, igyekszünk hírt adni arról. Ezúttal egyik olvasónk, bizonyos Nagy Norbert József készített egy igen ötletes kis játékot, a továbbiakban erről lesz szó.

A Ball n Roll című ügyességi, logikai játék alatt Unreal Engine 3 motor zakatol és legfőbb lényege, hogy egy labdát irányítva különböző logikai feladatokat kell véghez vinnünk. Az iOS-re fejlesztett projekt interaktív menüvel, tíz feloldható és választható labdával, 20 pályával (ami még bővül a későbbiek során) rengeteg puzzle-vel, egyszerű irányítással és gyönyörű környezettel próbál megnyerni minket, alant pedig a Ball n Roll előzetese látható benne a további részletekkel.

A Ball n Roll a tervek szerint július elsején válik elérhetővé az App Storeban iPhone, iPad és IPod Touch készülékekre, de a későbbiek folyamán PC-re és Mac-re is tiszteletét teszi majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)