Hirdetés

Bámulatosan gyorsan, sérülés és fejlődés nélkül vitte végig az Elden Ringet egy streamer

|

Ainrun még ott is harcolt, ahol mások a futást választják.

Hirdetés

Több mint 5 hónap telt el az Elden Ring megjelenése óta, ami azt jelenti, hogy a hardcore rajongók már számtalanszor kivitték, így bőven volt alkalmuk a kísérletezésekre és az izgalmasabbnál izgalmasabb kihívások teljesítésére.

Elég csak a pucér harcosra gondolni, aki már több mint 2000-szer tanította móresre a játék legkeményebb főellenségét, vagy arra videósra, aki egy zongorán pörgette végig a FromSoftware nyílt világú kalandját. Most pedig itt egy újabb őrült rekord: a streamer Ainrun fejlődés és sérülés nélkül pipálta ki a kampányt, amihez csak 2 órára volt szüksége.

Hirdetés

A mutatvány különlegessége, hogy a többséggel ellentétben Ainrun nem kerülte ki az első főellenséggel, a Grafted Scionnel való összecsapást. Itt ugyanis megoldható, hogy a szakadékba ugorva teljesen elskippeljük a harcot, amit sokan ki is használnak. A streamer azonban úgy érezte, hogy ez megöli a kihívást és a folyamatosságot, ezért inkább nem élt a trükkel. Az alábbi videón a végigjátszás utolsó pillanatai láthatók, akinek volt már szerencséje az Elden Beasthez, az pontosan tudja, mit érezhetett az egyetlen karcolás nélkül győzedelmeskedő Ainrun.

A streamer a Rykard arénájában felvehető Sperpent-Hunter lándzsát használta a nem mindennapi teljesítményhez, amivel gyorsan lehet nagy sebzést okozni. Ezt fejelte meg az Flame of the Redmanes nevű Ash of War bónusszal, menet közben pedig igyekezett minél többször megbénítani az ellenfeleit, minimalizálva a sérülések kockázatát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezt persze végtelenszer könnyebb leírni, mint megvalósítani, szóval mindenképp emeljük a nyári hőséghez passzoló szalmakalapunkat Ainrun előtt, aki egyébként 2020 óta no-hit runolja a FromSoftware játékait, s az Elden Ringgel is vannak még tervei, így bizonyára nem most hallottunk róla utoljára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)