Hirdetés

Band Hero DS - Na ÍGY néz ki az a "drum skin"

|

Délelőtt még nem tudtuk elképzelni, mi a fene lehet az a "drum skin". Most még képünk is van róla.

Hirdetés

A Band Hero DS nagyon jó dolog lesz ám, hiszen három pajtásunkkal karöltve bandába verődhetünk, s így négyen alkothatunk egy tök jó bandát. Mondjuk azt megnézem, ahogy valaki DS-t fogva kiabál, a többiek meg csak nézik, hogy belé mi ütött.

A "drum skin" egy szilikonból készült kiegészítő, melyet ráhúzhatunk a DS-re, ezáltal egy kicsit közelebb jutva a dob élményhez. A D-Pad és a gombok helyére kerül fel, tehát elég kényelmesen helyezkedik el. Állítólag kényelmesebb, mintha a D-Pad-et nyomogatnánk. Majd meglátjuk. Rossz hír, hogy a periféria nem csatlakoztatható a DSi-hez, csakis az alap DS-sel hajlandő működni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)