Hirdetés

Band Hero - Extrák a DS-hez

|

Még nem tudunk túl sokat a Band Hero-ról, ám most egy kicsi infóhoz jutottunk...

Hirdetés

...ami nem mondható hasznosnak, inkább érdekesnek. Az Activision beindította a Band Hero hivatalos honlapját, s ezzel együtt egy versenyt is hirdettek, melynek nyereménye egy konzolos Band Hero csomag, valamint egy különleges DS Band Hero pack.



A Band Hero DS Lite Band Kit tartalmazza a "Guitar Grip"-et, melyet már láthattunk a Guitar Hero On Tour-nál, valamint egy úgynevezett "Drum skin"-t, amiről senkinek még csak elképzelése sincs, hogy mi lehet, de valószínűleg dobbal kapcsolatos. A Band Hero nem az első játék lesz, amiben használhatunk dobot, de nem tudom elképzelni, hogy külső perifériaként hogy nézhet ki egy dob a DS-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)