Hirdetés

Dark Souls III - csak 30fps-t tud majd a PC-s verzió (frissítve)

|

Nagyon jól fog kinézni a Dark Souls harmadik része, de úgy néz ki, hogy ez még PC-n is megkötéseket hoz magával.

Hirdetés

Frissítés: Eloszlatva a kételyeket, a From Software a Dark Souls Facebook oldalán osztott meg egy posztot, melyben közölte, hogy a játék 60 fps-sel megy majd PC-n. Akkor erről ennyit.

Korábban írtuk: A hardcore játékosok egyik legjobban várt címe a zseniális Dark Souls-sorozat harmadik része, már csak azért is, mert a legelső rész (most a Demon's Soulsra gondolok) konzolos exkluzivitása után már végre a PC-s játékosok is rávethetik magukat ezekre a könyörtelen szerepjátékokra.

Viszont a játékok PC-s verzióiról sajnos az is elmondható, hogy eddig nagyjából mindig akadt velük valamilyen probléma. Már a Dark Souls első részénél is az volt az egyik legnagyobb kritika, hogy a felbontás és az FPS rögzítve volt, és csak a moddereknek köszönhetően orvosulhattuk ezt a hibát. Most a reddit egyik felhasználója feltöltött egy képet, melyen a Bandai Namco support részlege azt állítja, hogy a Dark Souls III legfeljebb 30fps-re lesz majd képes, ami megint egy visszalépés a PC-s portok történetében.

Legalábbis ez a terv. Nyilván a megfogalmazásból is érződik, hogy ez még nem erősíti meg tényként ezt a hírt, de a korábbi példákból tanulva könnyen elképzelhető, hogy a Bandai nem gondolja meg magát megjelenés előtt.

Ti mit gondoltok? Elég a 30fps egy ilyen játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)