Hirdetés

Egy Pac-Man játék, ahol mi építjük a pályákat?

|

A Bandai bejegyeztetett egy új védjegyet, ami meglehetősen hasonlónak tűnik a Super Mario Makerhez. Csak találgatunk, de abszolút vevők lennénk a dologra.

Hirdetés

Mivel nem tudunk egyelőre semmit a névről, ezért csak spekulálhatunk. A Bandai Namco az EU szellemi tulajdonokat jegyző hivatalában jegyeztették be a Pac-Man Maker címet, ami legalább névben hasonlít a Nintendo pályaépítős mókájához.

A Pac-Man témára épülve simán el tudnánk képzelni egy hasonló, szerkesztésre, építésre és megosztásra alapuló játékot. Persze az, hogy bejegyezték a címet nem jelenti azt automatikusan, hogy meg is fogjuk kapni, de a remény már csak ilyen alattomos kis genyó, aki azonnal befészkeli magát az ember szívébe.

De azért higgadtabb fejjel még jegyezzük meg: a nagy cégek rendszeresen jegyeztetnek be új neveket, és újíttatják meg őket, ráadásul a Bandai Namco nem is tűzött semmilyen megjegyzést a szándékaikkal kapcsolatosan a címhez.

Ettől függetlenül mi örülnénk, ha kapnánk PC-re és konzolokra egy olyan egyszerűen élvezhető és kreatív szórakozást, mint amit a Super Mario Maker nyújtott. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)