Hirdetés

Rejtélyes honlapot indított a Bandai Namco

|

Ma hajnalban indított egy új honlapot a Bandai Namco - a főoldalon mindössze egy kirakós található, de ha megoldjuk, akkor egy fokkal közelebb kerülünk a rejtélyhez.

Hirdetés

Valami meglepetéssel készül a Bandai Namco. A japán kiadó ma indította el a Little Nightmares című honlapot, ahol egy kis 3x3-mas tili-toli rakhatunk ki.

Ha sikerül megoldani a kirakóst, akkor egy kis figura képét kapjuk meg, ami minden bizonnyal egy új projekt része vagy szereplője lesz.

Jelenlegi állás szerint hamarosan újabb rejtvényeket kell megoldani a honlapon, két nappal később pedig egy videó is felkerül majd.

A Bandai Namco a következő posztert is megosztotta - eszerint augusztus 17. és 21. között fogják leleplezni a gamescomon az új projektjüket.

Kíváncsian várjuk, mit jelent majd be a rejtélyes Bandai Namco.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)