Hirdetés

Milyen játék leleplezésére készül a Dark Souls kiadója?

|

Kifejezetten a Dark Soulsra utal a Prepare to Dine című teaser videó, amiben nemrég egy elég érdekes játékot villantott meg a Bandai Namco.

Hirdetés

Most, hogy a The Ringed City DLC megjelenésével nagyon úgy tűnik, a Dark Souls széria lezárult, sokan rendkívül kíváncsian várják, a From Software rengeteg projektje közül melyik játék jelenik meg legközelebb. A Bandai Namco kötelékében persze rajtuk kívül is rengeteg stúdió van, így nem biztos, hogy a Souls-játékokra utaló teaser videó mögött az ő munkájuk áll.

Mindenesetre a Prepare to Dine című videót követő bejelentésre - ami a jövő héten, április 20-án esedékes - mindenképp érdemes lesz odafigyelni, hiszen már az első teaserben elég érdekes elemek keverednek. A jelek szerint lesznek itt vérfarkassá alakuló emberek, de a természetfeletti elemek mellett egy poszt-apokaliptikus vonal is megjelenhet, ugyanis a főszereplő hölgyön egy gázmaszk is van az egyik snittben. Amellett, hogy kíváncsian várjuk, mi lesz az új projekt, mindenképp meg kell említenünk, hogy jó látni, hogy más kiadókhoz hasonlóan a Bandai Namco is egyre gyakrabban ad esélyt kisebb, de rendkívül érdekes játékoknak is.

Nektek hogy tetszett a teaser?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)