Hirdetés

Bane egy lányért harcol - Kémes hármas kritika

|

Romantikus vígjáték, James Bond stílusban, avagy a kémek, akik szerettek engem.

Hirdetés

Ha akármilyen kém központú filmről beszélünk, előbb utóbb szóba kerül a 007-es figurája. Ian Fleming spionja kitörölhetetlenül a popkultúra része lett, és ezzel együtt viszonyítási alap is. Ha viszont a kémek világát a romantikával keverjük, felvetődik James Cameron Két tűz között című mozija is, Arnold Schwarzeneggerel és Jamie Lee Curtisszel a főszerepben. McG (polgári nevén Joseph McGinty Nichol) filmje ennek a – szintén James Bond-i elemeket tartalmazó – mozinak a nyomvonalán halad, de jócskán el maradva attól.

Adva van két CIA ügynök, Tuck (Tom Hardy) és Frank (Chris Pine), akik a munkán kívül is a legjobb barátok, és szentül meg vannak róla győződve, hogy semmi sem állhat közéjük. Ez a barátság azonban veszélybe kerül, miután egy félre sikerült akció után parkoló pályára állítják őket, ezért megnövekedett szabadidejükben mindkettőjüket összehozza ugyanazzal a nővel, az igazira váró, dögös minőségellenőr Laurennel (Reese Witherspoon). A kezdeti finom rivalizálásból a gyönyörű nőért szép lassan a két fél közötti, valóságos háború tör ki, ahogy arra az eredeti cím is utal (This Means War).

A kritika folytatását a CineStar honlapján olvashatod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)