Hirdetés

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Karakterfix érkezett

|

A Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts tulajdonosokat általánosnak nehezen nevezhető problémával „kényeztették” a játék fejlesztői.

Hirdetés

Bosszantó programhibák és folyamatos fagyások helyett miniatűr, szinte már-már olvashatatlan szövegeket kaptak kézhez, ennek fényében kénytelenek voltak nagy dioptriás okulárét beszerezni. A Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts rajongók várt játékuk megjelenése óta mihamarabbi frissítésben reménykedtek, igaz a Rare sebtapaszának átfutási ideje meglehetősen hosszúra sikeredett, tegnap végre megkapták a hangyányi karaktereket megnövelő frissítésüket. Amennyiben hazánkban is találhatóak karakterméret szidalmazó Nuts & Bolts felhasználók, úgy nyugodtan bekukkanthatnak a játék beállításai közé és bejelölhetik a „Large Dialogue Text Option" dobozkát. Természetesen bárki maradhat az eredeti betűméret mellett, ha szeretné tornáztatni szemét.

banjo.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)