Hirdetés

Banner Saga 2 - ingyenes túlélő móddal bővült

|

A Banner Saga második részében a történet kijátszása mellett lehetőség lett egy még több kihívást biztosító játékmódban is helytállni.

Hirdetés

Nagyon ügyesen keverte a stratégiai játékmenetet a szerepjátékos elemekkel a Banner Saga 2, amiben gyakran akadt össze a játékos valóban embert próbáló harcokkal. A Stoic Games most viszont egy olyan ingyenes módot tett elérhetővé, ahol már tényleg csak a harcokon lesz a hangsúly.

A Survival Mode 40 szintből áll, ezek mindegyikén helyt kell állnunk az alapjátékból ismerős hősökkel, viszont ha bármelyikük elesik harc közben, az végleges lesz. Győzelmek után Renown pontokból tudunk új hősöket kioldani, és tárgyakat vásárolni nekik. Nehezítés gyanánt összesen 30 másodpercünk lesz meghozni döntéseink körönként. John Watson, a fejlesztőcsapat technikai igazgatója szerint jól sikerült a Survival Mode:

Mostanáig dolgoztunk a Survival Mode elkészítésén. Ez egy teljesen új élményt biztosít a Banner Saga 2-ben. A célunk az volt, hogy alkossunk egy szórakoztató, taktikus játékmódot, ahol a játékosok más aspektusát ismerik meg a harcoknak, ami inkább fókuszál a stratégiára és arra, hogy a harcosok halálának nagy ára van. Változtattunk az alapjáték harcrendszerén is a közösség visszajelzései szerint, és zárt bétában próbáltuk ki, hogy biztosak legyünk benne, mindez jól sikerült.

A Survival Mode jelenleg PC-re és Mac-re érhető el, konzolokra július 26-án érkezik, a mobil verziókra pedig még a nyáron elérhető lesz a frissítés.

Ti kipróbáljátok majd, hányadik szintig élitek túl?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)