Hirdetés

The Banner Saga 3 - előrébb hozták a megjelenést

|

A Banner Saga széria rajongói egy picit jobban aludhatnak majd ma este, miután kiderült, hogy nem kell a következő télig várni az új rész megjelenésére.

Hirdetés

A Stoic bejelentette, hogy az eredetileg tervezett 2018. téli megjelenést előrehozták 2018. nyarára (legalábbis PC-n). Az ünnepi bejelentéssel együtt megjött az első része annak a videó sorozatnak is, ami a Banner Saga 3 fontos szereplőit mutatja be.

Hirdetés

A Banner Saga 3 egy kézzel rajzolt, gyönyörű vikinges szerepjáték, ami több taktikai érzéket követel, mint amennyit egy közepesen intelligens viking fel tudna mutatni.

Hőseink ezúttal meglátogatják a sötétség falának túloldalát, ahol egy olyan világ várja majd őket, amilyet eddig még nem láthattak. A rajongók kétszer annyi pénzt raktak össze a folytatásra, mint kellett volna, így láthatóan van igény a kalandra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)