Hirdetés

Két éves a Barcraft - versenyek, nyeremények várnak!

|

Két éve nyitott meg az ország első esport bárja, a Barcraft, a srácok pedig szeretnék ezt méltó módon megünnepelni - veletek együtt!

Hirdetés

A hangulata, a finom italok és a helyben megvásárolható GameStar miatt egyaránt tökéletes hely a Corvin-negyed környékén található Barcraft. Ha voltatok már, ezt mind tudjátok, ha nem, akkor most kiemelten érdemes lesz ellátogatni oda.

A srácok ugyanis születésnapot ünnepelnek, a hely megnyitásának második évfordulóját.  Ennek részeként július elsején, szombaton délután 2 órától egészen éjfélig zajlik az ünneplés, melynek keretében például LoL 1v1, Mortal Kombat XL versenyek, kvíz és tombola is lesz. Ez utóbbi úgy működik, hogy aki 1000 forint felett fogyaszt, tombolát kap, az esti sorsoláson pedig mindenféle nyeremények találnak majd gazdára közöttük. 

Ha nem tudtok elmenni, sebaj, az ünneplésben akkor is részt vehettek. Zajlik ugyanis egy online nyereményjáték, melynek keretében egy Noblechairs EPIC  gamer szék talál gazdára. A teendőket ennél a posztnál láthatjátok. Figyeljétek az esemény Facebook oldalát a további nyereményjátékokért, lesz még a rendezvényig sok, elsején pedig irány a BC!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)