Hirdetés

Bárcsak így nézne majd ki The Elder Scrolls VI

|

Egy türelmetlen rajongó fogta az Unreal Engine 4-et, és megmutatta, hogy hogyan is nézhetne majd ki a The Elder Scrolls VI világa.

Hirdetés

A The Elder Scrolls VI megjelenése még valószínűleg évekre van, de ez nem akadályozza meg a rajongókat a találgatásban és az álmodozásban. Egy meglehetősen ügyes videós, Perfect Vision készített egy koncepciós trailert, amiben megmutatta, hogy szerinte hogyan nézhet ki a Bethesda következő RPG-je.

A hangsúly a "szerinte" szón van, mivel a videó Unreal Engine 4-gyel készült, a TES VI-ot pedig a  Creation frissített verzióját mozgatja.

Hirdetés

Ettől függetlenül a Quixels textúrái 8K-s felbontásban mutatják meg, hogy milyen is lehet a jövőbeli The Elder Scrolls folytatás.

Hogy a The Elder Scrolls VI lesz-e ilyen gyönyörű azt csak az idő fogja megmondani, de az biztos, hogy hatalmas fejlődésekre számíthatunk majd a már 10 éves Skyrimhoz képest. Sajnos bármennyire is várjuk a játékot, még hosszú évekig nem számíthatunk a megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)