Hirdetés

Bárki megnézheti a Hitman 3 első öt percét

|

Még muszáj néhányat aludnunk, mire 47-es ismét akcióba lép, ám már most belekukkanthatunk a játék első missziójába.

Hirdetés

Álmosan kezdődik az év, ami teljesen természetes, de már csak a Hitman 3 miatt sem fullad majd unalomba a január. Az IO Interactive World of Assassination trilógiáját lezáró alkotás már a széria nyolcadik teljes értékű darabja.

Emiatt talán nem is baj, hogy egy időre eltávolodik a tarkóján tetovált vonalkódot viselő bérgyilkostól, helyette egy még legendásabb számozott ügynökkel, 007-essel foglakozik a továbbiakban. Legalábbis egy játék erejéig mindenképp.

Hirdetés

Az utolsó epizódban 47-es ismét körbeutazza a Földet, hogy kiiktassa a világot a háttérből irányító titkos szervezet vezetőit, az alapjáték során hat különböző helyszínen fordul majd meg Berlintől Csungkingig és Dartmoortól Dubajig. Utóbbi látja vendégül a Hitman 3 kezdő küldetését, mely az On Top of the World elnevezést kapta.

Ennek folyamán egy újonnan felhúzott felhőkarcoló, a Burj Al-Ghazali átadási ceremóniáján két célpont is likvidálásra vár. A Game Informer által PC-n rögzített exkluzív gameplay videó lényegében ott kezdődik, ahol nem is oly régen a Hitman 3 intro abbamaradt. Az ötperces anyag arra nem elég, hogy kiderüljön benne, hányféle módon juthatunk leendő áldozataink közelébe, hogy akár demonstratív módon, akár balesetnek álcázva végezzünk velük, az viszont kiderült, hogy a rengeteg tükröződő felületnek hála remekül lehet majd demózni a játék nyitányával a ray-tracing előnyeit.

A Hitman 3 a dolgok jelen állása szerint január 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X|S konzolokra, továbbá Google Stadián és Nintendo Switchen is játszható lesz, hátha valaki inkább az utóbbi platformokra szeretné megvásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)