Hirdetés

Barotrauma - még tavasszal tengeralatjáróba ülhetünk a haverokkal

|

Akár 15 haverunkkal is alámerülhetünk a Jupiter holdjának egyik óceánjában, hogy aztán vérengző szörnyetegektől kelljen megmentenünk a gépet, és azzal együtt életünket is.

Hirdetés

A Barotrauma egy kooperatív akciós, túlélős játék, amiben 16 játékos fog együtt dolgozni egy tengeralattjárón. A móka a Jupiter Európé nevű holdjának óceánjában játszódik, amiben a kelleténél több szörnyeteg éldegél, és mindegyikük szent küldetésének érzi, hogy felbontsa a high tech szardíniásdobozunkat.

Hirdetés

A célunk az lesz, hogy minden erőnkkel megakadályozzuk a tengeralattjáró elsüllyedését, felfedezzük az óceán mélyét és közben a csapatunkat is egyben tartsuk. Mindenki vállalhat egy foglalkozást (kapitány, szerelő, mérnök, szanitéc). Függetlenül attól, hogy ki milyen kasztot vállalt, a játékosok mindenféle feladatot megpróbálhatnak: a felcser például nyugodtan megpróbálhatja helyrerakni a tengeralattjáró motorját, de jóval bénább lesz, mint a szerelő.

A szörnyek folyamatosan ostromolnak majd bennünket, lyukakat ütnek a gépen, és idővel teljes összeomlást okoznak. Be is férkőzhetnek a fedélzetre, ez pedig a legénység végét jelentheti. A játékot haverokkal vagy random srácokkal is lehet nyomni, de utóbbi esetben ne lepődjünk meg, ha valaki egyszer csak bezárja a szanitécet egy vízzel elöntött terembe. Ha valahol, ebben a játékban bizony lehet majd szívatni egymást.

A Barotrauma korai hozzáférésű változata a tervek szerint június 5-én jeleneik meg Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)