Hirdetés

Baseball 2K11 - Debütáló Trailer

|

Legálisan lóbálgatni a fatestápolót a legcsodálatosabb dolog a világon. Főleg ha mindezt egy pizsamaszerű mezben tehetjük meg.

Hirdetés

Amerikában nemzeti sport, itthon pedig azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák. Pedig nem egy bonyolult sport a baseball, csak nálunk - a kimagasló labdarúgás miatt - a háttérbe szorult.

Volt már szerencsém mind fizikailag, mind virtuálisan kipróbálni ezt a nagyszerű labdajátékot. Az életben nagyon élveztem a dobálózással egybekötött futkározást, ám a képernyőkön játszva már nem igazán nyűgözött le a dolog. Valami mindig hiányzott. Na, de majd most megmutatja nekünk a 2K Sports! Új modellezést, jobb és élvezhetőbb játékkezelést és még sok minden mást tartogat számunkra a Major League Baseball 2K11.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)