Hirdetés

Újrakezdik a legrosszabb PlayStation 4-es játékot

|

A Basement Crawl az eddigi legrosszabb PlayStation 4-es játék a maga 27 pontos Metacritic átlagával, de a fejlesztők érzik, hogy egy bocsánatkérés nem elég.

Hirdetés

Február 25-én jelent meg a Bloober Team Basement Crawl nevű játéka, ami tulajdonképpen egy kicsit beteges Bomberman-klón gyilkos plüssmacikkal, cseppet sem barátságos kinézetű bohócokkal, nyolcfős többjátékos móddal.

Ez így alapjában véve is közepesnek hangzik (a Naughty Bearnek sem jött be ez a gyilkos gyerekjátékos dolog), de a végeredmény maga lett a borzalom. A Metacritic-en egyetlen közepes értékelést kapott a 16-ból (a többi mind negatív), legtöbben azt sérelmezték, hogy szörnyű a netcode, nincs tutorial, és hogy 10 dollárba kerül. Újgenerációs létére rosszabb, mint a Duke Nukem Forever, az Aliens: Colonial Marines vagy a The Walking Dead: Survival Instinct, csak hogy néhány legendásan rossz játékot említsünk az utóbbi évekből.

A fejlesztők pár napja bocsánatot kértek mindenkitől, és megfogadták, hogy helyrehozzák vétküket. Patch-et nem adnak ki, de teljesen a nulláról újraépítik az egész játékot egy új motorral, és természetesen mindenki, aki a jelenleg kapható változatot megvásárolta, ingyen megkapja az újat, amiben egyébként a hibajavításokon túl új játékmódok is helyet kapnak. Nem tudni, mikor jelenik meg az új változat, és persze egyáltalán nem biztos, hogy az már kielégítő lesz, de egy esélyt ezek után mindenképp megérdemelnek.

Ti kipróbáltátok? Vagy legalább hallottatok már róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)