Hirdetés

Basim szoborral és más extrákkal érkezik az Assassin's Creed Mirage gyűjtői kiadása

|

Három különböző változatban lehet előrendelni az új Assassin's Creedet.

Hirdetés

Meglepő lett volna, ha a különféle speciális kiadásokhoz látványosan vonzódó Ubisoft pont az Assassin's Creed Mirage-zsal tesz kivételt, ám miután a szóban forgó játék nem holmi mobilos spin-off, vagy free-to-play mellékszál, hanem AAA kategóriás (vagy legalábbis akként kezelt) alkotás, előre borítékolhattuk, hogy érkezik majd egy gyűjtőknek szánt változat is.

Természetesen nem is kellett csalódnunk, hiszen kevéssel azután, hogy hivatalosan is bemutatkozott a régi vágású rajongókat megcélzó Mirage a Ubisoft Forward előadása során, megindult az előrendelés a kiadó oldalán, így aki nem szeretne várni, már most biztosíthatja magának a három verzió valamelyikét.

Hirdetés

Mint ismeretes, az Assassin's Creed Mirage fejlesztésének eredetileg azzal a szándékkal ugrott neki a Ubisoft Bordeaux csapata, hogy végül az Assassin's Creed Valhalla DLC-je kerüljön ki kezeik közül. Csakhogy a projekt túlnőtt a kiegészítő szabta kereteken, ezért más irányba vittél el Basim eredettörténetét, és a saját lábán megállni képes játékká gyúrták. Mindazonáltal terjedelem tekintetében elmarad a legutóbbi Assassin's Creedektől, és ezt az ára is tükrözi. A normál verzió mindössze 50 euróba kerül, a Deluxe Editionért 10 euróval többet kell fizetünk, ám cserébe megkapjuk a Delux Pack nevezetű csomagot, amely Prince of Persia ihlette hátassal, sassal, fegyverekkel és öltözékkel ruházza fel Basimot.

A legdrágább értelemszerűen a Deluxe Edition magába foglaló gyűjtői változat. 150 eurós árcéduláját a játék válogatott zenéit tartalmazó CD-vel (a teljes soundtracket megkapjuk digitálisan), fémtokkal (ennek a végső dizájnját a közönséget megszavaztatva tervezi kiválasztani a Ubisoft), Badgad térképével, kézzel fogható és digitális művészeti albumokkal, Basim brossával, DLC-vel, és végül, de nem utolsósorban egy 32 cm-es szoborral (utóbbi természetesen Basimot ábrázolja) igyekszik megindokolni a Ubisoft. És arról se feledkezzünk meg, hogy platformtól, illetve csomagtól függetlenül minden előrendelőnek jár a The Forty Thieves küldetés.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az Assassin's Creed Mirage 2023 folyamán jelenik meg PC-re, új és előző generációs PlayStation, illetve Xbox konzolokra, valamint Amazon Lunára, a Ubisoft+-előfizetők pedig már a premier napján ingyenesen játszhatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)