Hirdetés

Battlefield 1 - ezt hozza a They Shall Not Pass DLC

|

Négy új pálya és az előzetesen leleplezett francia sereg mellett még néhány újdonság érkezik a Battlefield 1 They Shall Not Pass című DLC-jében, amiknek hála az új csatamezőkön egészen érdekes harcmodorokat is felvehetünk.

Hirdetés

Ahogy azt az EA előre beígérte, ma bemutatták a Battlefield 1 következő DLC-csomagját, ami behozza a nyugati front egyik legfontosabb résztvevőjének számító francia hadsereget is a játékba. Velük együtt pedig azok az újdonságok is megérkeznek, amikre a múlt heti teaser videó alapján sokan számítottak.

Érkezik négy új pálya, így csatázhatunk a földalatti Vaux útvesztőiben, a hatalmas soissons-i tankcsata helyszínén, vagy egy fontos hídfőállásnál, amit egy korábbi csata után ismét visszaszerzett a természet. Végül részt vehetünk a nyugati front egyik első csatájában, ahol a frontvonal áttörése helyett szándékosan az volt a cél, hogy minél nagyobb veszteségeket okozzanak az ellenségnek, ugyanis Verdun is a Battlefield 1 új pályái között van.

Érkezik egy új játékmód is, a Frontlines, amit a Rush és a Conquest keverékeként írtak le a készítők. Ugyanis ha sikerül elfoglalnunk az ellenség kontrollpontszerű bázisát, akkor egy Rush-stílusú csata keretein belül nyomulhatunk mélyebben a területükre. A Battlefield 1 új pályáin, ahogy arra számíthattunk új Behemoth járműként megjelenik a hatalmas Char 2C tank, ami egy valós monstrumon alapul. Érkezett továbbá egy új Elite Class, a francia oldalon használható Trech Raider, aki gránátok mellett kivételes közelharci képességekkel bír.

Végül bekerül még egy francia tank, a St. Chamond, ami az első világháború legjobban felfegyverzett harckocsija volt, de a mobil fegyverzet mellett egy statikus löveget, a Siege Howitzert is irányításunk alá vehetjük a They Shall Not Passben.

Nektek hogy tetszik a Battlefield 1 új DLC-je?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)