Hirdetés

Battlefield 1 - hát persze, hogy máris megjelentek a hackerek

|

Még egy teljes hét van Battlefield 1 megjelenéséig, de trial verziót próbálgatók életét már most megkeserítik az aimbottal és wallhackkel rohangálók.

Hirdetés

A napokban elindult a Battlefield 1 trial játékmódja, amely lehetővé teszi az EA és Origin Access előfizetők számára, hogy 10 órán át nyúzzák a játékot. 

Annak rendje és módja szerint rengetegen meg is rohamozták a szervereket, de páran nagyon csalódottak voltak már az első meccs végén. A PC Gamer egyik írója számolt be róla, hogy a meccset egy mindenféle falon átlövő, aimbotozó, wallhackelő játékos nyerte 65-0-s stattal.

Hasonló esetekről már a béta alatt is beszámolt néhány játékos, és a jelek szerint azóta sem sikerült megtalálni az ellenszert. Reméljük, hogy a DICE a lehető leghamarabb ki tudja gyomlálni a gazt, mert a csalók bizony komolyan rányomják a bélyegüket a játékra, ahogy tették azt a Rainbow Six: Siege esetében is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)