Hirdetés

Batman: Arkham Origins - nem lesz patch, DLC lesz

|

A fejlesztők nem javítják ki a játékban maradt bugokat, mert túlságosan leköti őket a Batman: Arkham Origins új sztorikiegészítője.

Hirdetés

Azok a hibák, amik nem akadályozzák a játékost a Batman: Arkham Origins sztorijában való előrejutásban, azokat a Warner nem tervezi kijavítani.

Legalábbis a cég egyik közösségi referense ezt mondta a hivatalos oldalon. Az a helyzet, hogy jelenleg a "patch1.06" néven emlegetett javítás nincs tervben és még ha meg is csinálják, akkor is csak azokkal a bugokkal fog foglalkozni, amik a játékosok előrehaladását akadályozza meg, a kisebb glitchekkel nem.

"Ha mégis csak összeraknánk egy patch-et, az is az előrehaladást akadályozó bugokkal foglalkozna, nem a kisebb problémákkal, amik nem interferálnak a játékmenettel" - írták a fórumon.

Érdekes hozzáállás ez, a fórumon többen kijelentették, hogy hiába dolgoznak ennyire a Batman: Arkham Origins DLC-n, addig úgysem fogják megvenni, amíg a játékot ki nem javították. 

Mit gondoltok? Bugos a játék, ezért inkább azon kellene dolgozniuk, vagy nem zavaró annyira, úgyhogy inkább jöjjön csak a DLC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)