Hirdetés

Batman: Arkham Asylum 2 - Joker végnapjai?

|

A Joker hangját kölcsönző Mark Hamill (pontosabban Luke Skywalker) elpletykálta, hogy az Arkham Asylum 2 lesz a főgonosz utolsó játékbeli szereplése.

Hirdetés

A Batman: Arkham Asylum-ban Joker hangját kölcsönző színész, Mark Hamill (akit leginkább Luke Skywalker-ként ismerhetünk) elárulta, hogy az Arkham Asylum 2 lesz a hírhedt főgonosz utolsó játékbeli szereplése. Azt nem említette, pontosan hogyan végzi majd szegény feje, de gyanítom, hogy saját kezűleg küldhetjük át a másvilágra.

Hamill Cannes-ban nyilatkozott az IGN-nek, és mindenkit biztosított afelől, hogy felköthetjük a gatyánkat, ha Joker bácsival szeretnénk leszámolni: „Nem kérdés, hogy ez lesz az utolsó dobás, de egy utolsó nagy hajrára kell felkészülni." Érdekes, hogy Hamill eleinte nem volt még biztos benne, hogy elvállalja-e egyáltalán a második rész szinkronját is, mert attól tartott, hogy a fejlesztő Rocksteady nem tudja majd űberelni a szenzációs első részt. Aztán mégis kötélnek állt: reméljük jó okkal...

A Batman: Arkham Asylum 2-ről eddig is csak pletykákat hallottunk, úgyhogy Hamill úr hírét is felvehetjük a repertoárunkba... Vigyázó szemetek az E3-ra vessétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)