Hirdetés

Batman: Arkham Asylum 2 - Kétarc, Jégcsap és Talia al Ghul a játékban

|

Információk szivárogtak ki a következő Batman játék főellenségeiről és karaktereiről

Hirdetés

Szeretjük a véletlen elszólásokat. Hiszen egy ilyennek köszönhetően szinte biztosra tudni lehet, hogy Kétarc, Mr. Jégcsap és Talia al Ghul is bekerül a Batman: Arkham Asylum 2-be.

Kétarcról Kevin Conroy színész (Batman hangja a Batman: The Animated Seriesben) rántotta le a leplet véletlenül, mikor egy interjúban egy furmányos olvasói kérdésre elszólta magát, és beismerte, hogy Kétarc egyik valós karaktere a Batman: Arkham Asylum 2-nek. Utána persze észbe kapott, és próbált menteni a helyzetén, hogy „végül is nagyon sok gonosztevő van a játékban" és hasonlók, de ekkor már késő volt. Egy másik hangadó, Maurice LaMarche Mr. Freeze, vagyis Jégcsap létezéséről tett beismerő vallomást, az előbbinél valamivel nyíltabban. Elismerte ugyan, hogy a jeges főgonosz az ő hangján szólal majd meg a játékban, de hogy az pontosan hogyan is hangzik nem volt hajlandó megmutatni, szerződési korlátokra hivatkozva. Végül Stana Katic színésznő Twitterezés közben kottyantotta el a harmadik karakter, Talia al Ghul létezését. Ra al Ghul főgonosz lánya egyébként nem egyértelműen gonosz karakter a Batman univerzumban. Bár apjához hűséges, többször megmentette már a bőregér életét, és olykor gyengéd szálak is fűzik hozzá. Az ominózus Twitter bejegyzés persze kérészéletűnek bizonyult, és törlésre került. Kicsit későn. Vajon a többi megjósolt karakter is feltűnik? És Robinnal mi van?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)