Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - 2.5 millió példány a boltokban

|

A Square Enix bizalommal tekint a jövőre, meg is tudjuk érteni ennek okát.

Hirdetés

A Batman: Arkham Asylum azon túl, hogy a legjobb Batman-es játék címét vitte el, jó eséllyel pályázik az év játéka címre is. Az értékelések nagyon dícsérik, ráadásul nem csak a tesztelők, de a játékosok szívébe is belopta magát. A PC-s verzió sem lett szörnyű hála a jó égnek, így szinte biztos, hogy a játék jó helyet ér el a nagy játékoldalak ezévi top 10-es listáján.

A Square Enix, azaz Eidos UK közölte velünk, hogy "csupán" két és fél millió példányt szállítottak szét világszerte. Okuk is volt rá, hiszen nagyon valószínű, hogy nem állnak meg az eladások 500ezer környékén. Tény, hogy a bőregér új kalandjaiban lehet bízni, és a Batman: Arkham Asylum megér egy vételt. Nosza, hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)