Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - a GOTY verzió Európában is!

|

A Square Enix ma jelentette be, hogy a Batman: Arkham Asylum Game of the Year kiadása Európában is elérhető lesz.

Hirdetés

A Batman: Arkham Asylum hatalmas sikert aratott, nem meglepő, hogy a több Év játéka díjat is bezsebelt játékból kiadnak egy Game of the Year változatot, mely tartalmazza mind a hat eddig kiadott DLC-t, valamint 3D-s megjelenítési lehetőséget kínál mind az Xbox 360, PlayStation 3 valamint PC tulajdonosok számára.

A PC-seknek ez már nem újdonság, hiszen az NViDiA szemüvegével már más szemszögből is élvezhették Batman kalandjait, ám a konzolokon erről a nézetről a TriOviz 3D gondoskodik. Minden nagyfelbontású televízión könnyen szerethető lesz. A Batman: Arkham Asylum Game of the Year március huszonhatodikán érkezik Európába, és az összes PAL területre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)